Hellman Huutokaupat on kansainvälinen huutokauppatalo, joka tarjoaa luotettavan kanavan keräilykohteiden myynnille ja ostamiselle. Asiakkaita meillä on yli 60 eri maassa. Keräilijöiden ja perikuntien lisäksi palvelemme myös yrityksiä sekä viranomaistahoja arviointi- ja myyntitoimeksiannoissa.

Otamme koko ajan vastaan kohteita tuleviin huutokauppoihimme. Laaja asiakaskuntamme takaa myyjille parhaan ja ajantasaisen markkinahinnan. Meidän kauttamme voit myydä rahoja, postimerkkejä, kunniamerkkejä, militariaa, hopeaesineitä, kelloja, sarjakuvalehtiä, nimikirjoituksia, olympia-kohteita, vanhoja postikorttikokoelmia, koruja, keräilykortteja, vintagea ja muita keräilykohteita – melkein mitä vain!

Ota yhteyttä ja kerro, mitä olisi tarjolla. Saat meiltä henkilökohtaisen ja yksilöllisen arvion siitä, kuinka voimme parhaimmin auttaa sinua realisoimaan kohteesi.Palveluihimme kuuluu myös räätälöityjen erikoishuutokauppojen järjestäminen, mikäli omistat merkittävän kokoelman jostain kiinnostavasta keräilyalueesta. Kysy lisää tästä eksklusiivisesta erikoispalvelustamme!

Kauttamme huutokaupataan mm.

Nyt on erinomainen aika myydä!

Rakennamme parhaillaan seuraavaa kansainvälistä Hellman Huutokauppaamme. Huutokauppatalomme kautta voit myydä melkein mitä vain! Aina kannattaa kertoa, mitä olisi tarjolla ja katsomme, miten voimme auttaa asiassa.

Naantalin Musiikkijuhlat sai Hellman Huutokaupoista itselleen kulttuurikumppanin!

Naantalin Musiikkijuhlat ja Oy Hellman Huutokaupat ovat solmineet yhteistyösopimuksen kulttuurikumppanuudesta vuodeksi 2020. Naantalin Musiikkijuhlat ovat tunnettu ja arvostettu kamarimusiikin tapahtuma, joka tarjoaa elämyksiä useiden konserttien voimin.

Yhteistyö on varsin luontevaa, kun Hellman Huutokaupat toimii myös Naantalissa ja tarjoaa laadukkaita palveluita ja kokemuksia keräilijöille. Keräily on parhaimmillaan erilaisten kulttuuriin liittyvien esineiden tallentamista ja tutkimista. Oy Hellman Huutokaupat tunnetaan kansainvälisesti keräilijöiden ja sijoittajien keskuudessa luotettavana huutokauppatalona.