Löytyikö kuolinpesästä tai kaapin perältä yllätyksiä, esimerkiksi miekka, pistin tai sota-ajan kunniamerkkejä? Kunniamerkkien ja muun militarian kerääminen on erittäin suosittu harrastus, ja alalla on laaja, kansainvälinen ostajakunta. Tai keräsitkö lapsena jääkiekko- tai muita keräilykortteja ja nyt ne pölyttyvät varastossa? Onko sarjakuvakokoelmat kahlattu läpi eikä lukijoita enää löydy?

Kerro, mitä sinulla on tarjolla, niin asiantuntevat arvioitsijamme ottavat sinuun yhteyttä. Autamme sinua löytämään juuri oikean ostajan esineillesi. Käsissäsi saattaa olla todellisia aarteita.

27 vuoden kokemus

Asiakkaita yli 60 maasta

Yli 90 % tavaroista löytää ostajan

Lue artikkelimme: Kuolinpesistä saattaa löytyä positiivisia yllätyksiä

Pyydä arviointi

Jätä oheisella lomakkeella yhteydenottopyyntö sekä lyhyt kuvaus tarjottavista esineistäsi, niin juuri sinun tarpeisiisi sopiva asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä. Pyrimme vastaamaan viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Tiedoston enimmäiskoko on 1 Mt

Nyt on oikea aika myydä!

Otamme koko ajan vastaan kohteita tuleviin huutokauppoihimme. Seuraava huutokauppa on maaliskuussa 2021. 

Yli 90 % huutokauppaamistamme esineistä löytää uuden omistajan. Olemme kustannustehokas kumppani, ja joustavuutemme ansioista myös pienemmät kaupat ovat myyjälle kannattavia. Saat meiltä henkilökohtaisen ja yksilöllisen arvion siitä, kuinka voimme parhaiten auttaa sinua realisoimaan kohteesi. Kauttamme sinulle jää enemmän käteen huutokaupattavista esineistäsi.

Kauttamme huutokaupataan mm.