Peritkö juuri jonkin henkilön omaisuuden? Perikunnan ikävänä vastuuna on huolehtia jäljelle jääneestä irtaimistosta. Mikäli löysit jotain, mikä vaikuttaa arvokkaalta mutta et tiedä esineiden oikeaa nykyarvoa, niin Hellman auttaa!

Ota yhteyttä ja kysy, mikä on järkevin tapa toimia kuolinpesän irtaimiston suhteen, niin arvioimme kaikki joustavasti ja tapauskohtaisesti. Räätälöidyn palvelumme mahdollistaa tavaroiden lähetyksen meille Hellmanin puolesta vakuutettuna tai voit tuoda näyttämään esineitäsi meille. Asiantuntijamme voi lisämaksusta tulla myös paikan päälle arvioimaan irtaimiston.

27 vuoden kokemus

Asiakkaita yli 60 maasta

Yli 90 % tavaroista löytää ostajan

Lue artikkelimme: Kuolinpesistä saattaa löytyä positiivisia yllätyksiä

Pyydä arviointi

Jätä oheisella lomakkeella yhteydenottopyyntö sekä lyhyt kuvaus tarjottavista esineistäsi, niin juuri sinun tarpeisiisi sopiva asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä. Pyrimme vastaamaan viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Tiedoston enimmäiskoko on 1 Mt

Nyt on oikea aika myydä!

Otamme koko ajan vastaan kohteita tuleviin huutokauppoihimme. Seuraava huutokauppa on maaliskuussa 2021.

Yli 90 % huutokauppaamistamme esineistä löytää uuden omistajan. Olemme kustannustehokas kumppani, ja joustavuutemme ansioista myös pienemmät kaupat ovat myyjälle kannattavia. Saat meiltä henkilökohtaisen ja yksilöllisen arvion siitä, kuinka voimme parhaiten auttaa sinua realisoimaan kohteesi. Kauttamme sinulle jää enemmän käteen huutokaupattavista esineistäsi.

Kauttamme huutokaupataan mm.