Hellman Huutokaupat on kansainvälinen huutokauppatalo, joka tarjoaa luotettavan kanavan keräilykohteiden myynnille ja ostamiselle. Asiakkaita meillä on yli 60 eri maassa. Keräilijöiden ja perikuntien lisäksi palvelemme myös yrityksiä sekä viranomaistahoja arviointi- ja myyntitoimeksiannoissa.

Ajankohtaista »

Huutokaupan aikataulu

4.10. Vintage ja muut keräilykohteet
09:00 Kohteet 1 - 1231

5.10. Ulkomaiden postimerkit (1232 - 2265)
09:00 Kohteet 1232 - 2265

6.10. Suomen postimerkkien päivä (2266 - 3069)
09:00 Kohteet 2266 - 3069

7.10. Suomen postimerkit 2. päivä (3070 - 3784)
09:00 Kohteet 3070 - 3784


HellmanLIVE 4.-7.10. huutokauppa nro 128

Lue lisää ja selaa kohteita »

HellmanLIVE 4.-7.10.2023

Huutokaupassamme on tarjolla huikea määrä - yli 3700 upeaa keräilykohdetta!

KOHTEIDEN NÄYTTÖ

 

Kohteisiin pääsee tutustumaan tiloissamme Noutokadulla seuraavasti:

La. 30.9. klo 10 – 14.00

Ma 2. – ke 4.10. klo 9 - 17.00

Näyttöön on varattava aika etukäteen asiakaspalvelustamme. Asiakaspaikkoja on rajoitettu määrä.

Näin valmistaudut sujuvaan näyttöön:

1. Kun olet kirjautunut huutokauppasivuille, voit laittaa kohteita seurantalistalle kohteen sivulla olevan kohdekuvan yläpuolella olevasta napista.

2. Listan seurannassa olevista kohteista näet painamalla sivuston oikean yläkulman valkoista palloa jossa on ihmishahmon kuva ja tämän jälkeen valitset valikosta Seurantalista –kohdan.

3. Seurantalistan saa tulostettua Tulosta lista –painikkeesta seurantalistan yläosassa.

4. Muista ottaa tulostettu seurantalista mukaan kohteiden näyttöön.

5. Varaa nyt paikkasi näytöstä. Ilman varausta näyttöön ei pääse.

 

 

LIVE-HUUTAMINEN

Ainutlaatuinen huutokauppaohjelmistomme on rakennettu palvelemaan keräilijöitä niin, että huutaminen onnistuu vaivattomasti kotoa käsin. Samalla tarjoajalta säästyy kosolti aikaa, vaivaa ja rahaa, kun sitä ei kulu kulkemiseen ym.

 

LISÄINFOA ON SAATAVILLA

Kaikilla ei ole mahdollisuutta tulla tutustumaan kohteisiin paikan päälle. Meiltä voit aina pyytää lisäkuvia myynnissä olevista kohteista, lyhyttä esittelyvideota, puhelinkonsultaatiota asiantuntijamme kanssa tai nyt tarjoamme myös mahdollisuutta WhatsApp-videopuheluun, jossa voit nähdä myytävät kohteet.

Lisätietoja kohteista pystymme antamaan 20.9. eteenpäin. Tätä ennen kohteiden järjestäminen on vielä kesken.

Asiakaspalvelumme auttaa ma - pe klo 9 - 17:

myynti@filateliapalvelu.com

WhatsApp-videopuhelut 040 728 1367

tai tavallinen puh 02 254 7200

 

NOPEAT JA JOUSTAVAT TOIMITUKSET

Olemme tunnettuja nopeudesta. Tälläkin kertaa lupaamme pakata kaikki lähetykset vauhdikkaasti, mutta huolellisesti asiakkaillemme. Suurin osa kohteista pakataan lähetettäväksi tai noudettavaksi huutokauppaa seuraavina kolmena arkipäivänä eli 9. – 11.10. Koska prosessimme on nopea, on tärkeää, että meillä on kaikki oleellinen tieto heti huutokaupan päätyttyä. Jos Sinulla on jotain erityistoiveita lähetykseesi liittyen, niin muista kertoa niistä ennen 7.10.

LIVE -järjestelmän ansiosta huutokauppa kestää neljä päivää. Jos ostat kohteita vain ensimmäisenä ja toisena päivänä, niin voit nopeuttaa omien ostosten käsittelyä klikkaamalla Huudot tehty – laskun saa lähettää -painiketta. Painike löytyy Omilta sivuiltasi. Tällöin kiiretilanteesta riippuen saatamme saada lähetyksesi matkaan heti!

Tarjoamamme DHL Express -pakettipalvelu on aivan huippu! Sinun ei tarvitse noutaa pakettia mistään, vaan se toimitetaan kotiovellesi. Nopeaa ja hyvää palvelua!

Tämän huutokaupan yhteydessä tarjoamme Sinulle mahdollisuuden valita pakettien toimittajaksi myös Matkahuollon. DHL Express -palvelussa ja Matkahuollossa on eroja. Matkahuollon paketti pitää noutaa Matkahuollon noutopisteestä (säilytysaika 7 vuorokautta), DHL Express -paketti tuodaan suoraan kotiovelle. Matkahuollon kautta lähetetyt paketit ovat DHL Express -palvelua edullisempi vaihtoehto, mutta toimitus kestää kauemmin. Matkahuollon kautta, niin ilmoita siitä meille 7.10. mennessä: myynti@filateliapalvelu.com

Uusille asiakkaille kohteet toimitetaan etukäteislaskulla, jonka maksettua kohteet toimitetaan ostajalle. Jos vanha asiakas on maksanut laskunsa myöhässä, tullaan hänelle lähettämään ennakkolasku. Jos maksut tulevat toistuvasti myöhässä, tarjouksia ei oteta vastaan ja asiakastili suljetaan.

HALUATKO OMAN HUUTOKAUPAN?

Jos sinulla on kokoelma jostain keräily-, vintage tai design-esineistä, joiden arvo on vähintään 50 000 €, niin voimme järjestää kokoelmallesi oman erikoishuutokaupan. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Asiakkaiden suusta

Ilmeisesti Suomen paras huutokauppa + toimitus ja makseuehdot erinomaiset!

Olen jättänyt 2000-luvulla paljon arvotavaraa huutokauppoihinne. Toimi hyvin.

Olen erittäin tyytyväinen palvelusta, sen joustavuudesta ja nopeudesta sekä asiakkaiden huomioinnista.

Ensimmäinen osallistumiskerta nettihuutokauppaan oli todella positiivinen kokemus. Tekniikka toimi loistavasti ja livehuutokaupan seuraaminen ja siihen osallistuminen on tehty erittäin helpoksi. Koko prosessi kirjautumisesta tuotteiden noutoon asti toimi hyvin. Ehdottomasti osallistun uudelleen.

Toimintanne on ollut kiitettävää, kuten DHL:n kotiin kuljetus. KIITOKSET!!

Olen sekä ostanut ja myynyt Hellmanin huutokaupoista. Olen kovin tyytyväinen toimintanne.

Miten myyn?

Ota yhteyttä ja kerro, mitä olisi tarjolla. Saat meiltä henkilökohtaisen ja yksilöllisen arvion siitä, kuinka voimme parhaimmin auttaa sinua realisoimaan kohteesi. Palveluihimme kuuluu myös räätälöityjen erikoishuutokauppojen järjestäminen, mikäli omistat merkittävän kokoelman jostain kiinnostavasta keräilyalueesta. Kysy lisää tästä eksklusiivisesta erikoispalvelustamme!

Lue lisää »