Vanhat käyttäjät voivat palauttaa salasanansa kirjautumisvalikosta. Uudet käyttäjät voivat rekisteröityä sivustolle kirjaudu -valikosta löytyvän linkin kautta.

Hellman Huutokaupat on kansainvälinen huutokauppatalo, joka tarjoaa luotettavan kanavan keräilykohteiden myynnille ja ostamiselle. Asiakkaita meillä on yli 60 eri maassa. Keräilijöiden ja perikuntien lisäksi palvelemme myös yrityksiä sekä viranomaistahoja arviointi- ja myyntitoimeksiannoissa.

Pandemiainfo »

Nyt huutokaupassa yli 3000 kohdetta!

Huutokaupassamme on huikea määrä yli 3000 erilaista keräilykohdetta nyt myynnissä. Tutki tarjonta tarkkaan ja tee omat tarjouksesi. Voit helposti selata kategorian mukaan, tai luoda omia suodatuksia.

Miten myyn?

Ota yhteyttä ja kerro, mitä olisi tarjolla. Saat meiltä henkilökohtaisen ja yksilöllisen arvion siitä, kuinka voimme parhaimmin auttaa sinua realisoimaan kohteesi. Palveluihimme kuuluu myös räätälöityjen erikoishuutokauppojen järjestäminen, mikäli omistat merkittävän kokoelman jostain kiinnostavasta keräilyalueesta. Kysy lisää tästä eksklusiivisesta erikoispalvelustamme!

Lue lisää »