Hellman Huutokaupat on kansainvälinen huutokauppatalo, joka tarjoaa luotettavan kanavan keräilykohteiden myynnille ja ostamiselle. Asiakkaita meillä on yli 60 eri maassa. Keräilijöiden ja perikuntien lisäksi palvelemme myös yrityksiä sekä viranomaistahoja arviointi- ja myyntitoimeksiannoissa.

Ajankohtaista »

KIITOS kaikille asiakkaillemme,

 jotka osallistuivat huutokauppaamme. Arvostamme sitä suuresti. Huutokauppamme myynti oli yli 800 000€ ja 95% kohteista myytiin!

Otamme koko ajan vastaan kohteita tuleviin huutokauppoihimme. Laaja asiakaskuntamme takaa myyjille parhaan ja ajantasaisen markkinahinnan.

Meidän kauttamme voit myydä rahoja, postimerkkejä, kunniamerkkejä, militariaa, hopeaesineitä, kelloja, sarjakuvalehtiä, nimikirjoituksia, olympia-kohteita, vanhoja postikorttikokoelmia, koruja, keräilykortteja, Vintage- ja Design- sekä luksustuotteita kuten merkkilaukkuja ja muita keräilykohteita – melkein mitä vain!

HALUATKO OMAN HUUTOKAUPAN?

Jos sinulla on kokoelma jostain keräily-, vintage tai design-esineistä, joiden arvo on vähintään 50 000 €, niin voimme järjestää kokoelmallesi oman erikoishuutokaupan. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa ma-pe klo 9-17.

Puh 02 254 7200 tai

sähköposti myynti@filateliapalvelu.com

Asiakkaiden suusta

Ilmeisesti Suomen paras huutokauppa + toimitus ja makseuehdot erinomaiset!

Olen jättänyt 2000-luvulla paljon arvotavaraa huutokauppoihinne. Toimi hyvin.

Olen erittäin tyytyväinen palvelusta, sen joustavuudesta ja nopeudesta sekä asiakkaiden huomioinnista.

Ensimmäinen osallistumiskerta nettihuutokauppaan oli todella positiivinen kokemus. Tekniikka toimi loistavasti ja livehuutokaupan seuraaminen ja siihen osallistuminen on tehty erittäin helpoksi. Koko prosessi kirjautumisesta tuotteiden noutoon asti toimi hyvin. Ehdottomasti osallistun uudelleen.

Toimintanne on ollut kiitettävää, kuten DHL:n kotiin kuljetus. KIITOKSET!!

Olen sekä ostanut ja myynyt Hellmanin huutokaupoista. Olen kovin tyytyväinen toimintanne.

Miten myyn?

Ota yhteyttä ja kerro, mitä olisi tarjolla. Saat meiltä henkilökohtaisen ja yksilöllisen arvion siitä, kuinka voimme parhaimmin auttaa sinua realisoimaan kohteesi. Palveluihimme kuuluu myös räätälöityjen erikoishuutokauppojen järjestäminen, mikäli omistat merkittävän kokoelman jostain kiinnostavasta keräilyalueesta. Kysy lisää tästä eksklusiivisesta erikoispalvelustamme!

Lue lisää »