Hellman Huutokaupat on kansainvälinen huutokauppatalo, joka tarjoaa luotettavan kanavan keräilykohteiden myynnille ja ostamiselle. Asiakkaita meillä on yli 60 eri maassa. Keräilijöiden ja perikuntien lisäksi palvelemme myös yrityksiä sekä viranomaistahoja arviointi- ja myyntitoimeksiannoissa.

Ajankohtaista »

Tulossa...

KANSAINVÄLINEN HELLMAN -huutokauppa maaliskuussa

Miksi tyytyä tavalliseen, kun voi valita Hellman Huutokaupat? 

OTAMME VASTAAN KOHTEITA

Otamme nyt vastaan kohteita tulevaan huutokauppaamme. Laaja asiakaskuntamme takaa myyjille parhaan ja ajantasaisen markkinahinnan. Meidän kauttamme voit myydä rahoja, postimerkkejä, kunniamerkkejä, militariaa, hopeaesineitä, kelloja, sarjakuvalehtiä, nimikirjoituksia, olympia-kohteita, vanhoja postikorttikokoelmia, koruja, keräilykortteja, Vintage- ja Design- sekä luksustuotteita kuten merkkilaukkuja ja muita keräilykohteita – melkein mitä vain!

Ota yhteyttä ja kerro, mitä olisi tarjolla!

Asiakaspalvelumme auttaa sinua ma-pe klo 9-17

Puh 02 254 7200 tai

sähköposti myynti@filateliapalvelu.com

Asiakkaiden suusta

Ilmeisesti Suomen paras huutokauppa + toimitus ja makseuehdot erinomaiset!

Olen jättänyt 2000-luvulla paljon arvotavaraa huutokauppoihinne. Toimi hyvin.

Olen erittäin tyytyväinen palvelusta, sen joustavuudesta ja nopeudesta sekä asiakkaiden huomioinnista.

HALUATKO OMAN HUUTOKAUPAN?

Jos sinulla on kokoelma jostain keräily-, vintage tai design-esineistä, joiden arvo on vähintään 50 000 €, niin voimme järjestää kokoelmallesi oman erikoishuutokaupan. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme: 02 254 7200 ma - pe klo 9 - 17.

Miten myyn?

Ota yhteyttä ja kerro, mitä olisi tarjolla. Saat meiltä henkilökohtaisen ja yksilöllisen arvion siitä, kuinka voimme parhaimmin auttaa sinua realisoimaan kohteesi. Palveluihimme kuuluu myös räätälöityjen erikoishuutokauppojen järjestäminen, mikäli omistat merkittävän kokoelman jostain kiinnostavasta keräilyalueesta. Kysy lisää tästä eksklusiivisesta erikoispalvelustamme!

Lue lisää »