Hellman Huutokaupat on kansainvälinen huutokauppatalo, joka tarjoaa luotettavan kanavan keräilykohteiden myynnille ja ostamiselle. Asiakkaita meillä on yli 60 eri maassa. Keräilijöiden ja perikuntien lisäksi palvelemme myös yrityksiä sekä viranomaistahoja arviointi- ja myyntitoimeksiannoissa.

Ajankohtaista »

Uskomaton tuloksentekijä – ohittamaton myyntikanava! 

KANSAINVÄLINEN HELLMAN -huutokauppa maaliskuussa

Ethän missaa parasta tilaisuutta muuttaa keräilykohteet rahaksi! 

Myytävien kohteiden sisäänjättö on nyt!

Etsimme tulevaan Hellman huutokauppaan myytäviä keräilykohteita mm. mm. raha- ja postimerkkikokoelmia, kelloja, koruja, hopea -esineitä, design valaisimia, signeeratua taidelasia, harvinaisia sarjakuvalehtiä, arvokkaita kirjoja, vanhoja leluja, militariaa, kansainvälisesti tunnettuja merkkilaukkuja, sekä kiehtovaa vintagea ja kaikenlaisia keräilyesineitä. Mitä Sinulla olisi tarjota? Huutokauppaamme melkein mitä vain.

Asiakaspalvelu puh 02 254 7200 ma-pe klo 9 - 17.

Kohteet tulee olla meillä 27.1. mennessä.

Asiakaspalautteita:

Jotain jäi tuomatta huutokauppaan, kun en tajunnut mitä kaikkea voi tuoda.

Olin lokakuun huutokaupassa ekaa kertaa ikinä myyjänä.  Tulos kyllä yllätti postitiivisesti!

Suomen paras huutokauppapalvelu!

THANK YOU for the best Philatelic auction experience. I WILL be a returning customer.

Excellent! Perfect! Those are words to describe my first auction purchase with your firm.

Asiantunteva väki hommissa, vaikka esim. lähtevä ja sinne saapuva voi olla melkoinen sekametelisoppa. Itse erittäin tyytyväinen niin ostajana kuin myyjänäkin.

HALUATKO OMAN HUUTOKAUPAN?

Jos sinulla on kokoelma jostain keräily-, vintage tai design-esineistä, joiden arvo on vähintään 50 000 €, niin voimme järjestää kokoelmallesi oman erikoishuutokaupan. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme: 02 254 7200 ma - pe klo 9 - 17.

Miten myyn?

Ota yhteyttä ja kerro, mitä olisi tarjolla. Saat meiltä henkilökohtaisen ja yksilöllisen arvion siitä, kuinka voimme parhaimmin auttaa sinua realisoimaan kohteesi. Palveluihimme kuuluu myös räätälöityjen erikoishuutokauppojen järjestäminen, mikäli omistat merkittävän kokoelman jostain kiinnostavasta keräilyalueesta. Kysy lisää tästä eksklusiivisesta erikoispalvelustamme!

Lue lisää »