Hellman Huutokaupat on kansainvälinen huutokauppatalo, joka tarjoaa luotettavan kanavan keräilykohteiden myynnille ja ostamiselle. Asiakkaita meillä on yli 60 eri maassa. Keräilijöiden ja perikuntien lisäksi palvelemme myös yrityksiä sekä viranomaistahoja arviointi- ja myyntitoimeksiannoissa.

Ajankohtaista »

Huutokaupan aikataulu

Numismatiikka 12.5.2021
12:00 Kohteet 1 - 162


Rahakokoelman erikoishuutokauppa - money collection 122

Lue lisää ja selaa kohteita »

Hellman järjestää rahakokoelman erikoishuutokaupan toukokuussa!

Suomalaisen keräilijän rahakokoelma myydään huutokaupassamme toukokuussa. Kokoelmaa sisältää mm. harvinaisia seteleitä ja arvokkaita kultarahoja antiikin ajoista tähän päivään. Kokoelmassa on yli 200 kultarahaa, mm. täydellinen ”maailman pienet kultarahat” -kokoelma, joka tarjotaan huutokaupassa yhtenä hienona kokonaisuutena.

Kuten tunnettua, Hellman huutokaupat järjestää vuosittain kaksi suurta julkista keräilyhuutokauppaa. Näiden lisäksi olemme ottaneet palveluvalikoimaan uuden mahdollisuuden myydä - ja ostaa - erilaista rajatumman alueen keräilymateriaalia ns. erikoishuutokaupoissa.

Jos sinulla on kokoelma jostain keräily-, vintage tai design-esineistä, joiden arvo on vähintään 50 000 €, niin voimme järjestää kokoelmallesi oman erikoishuutokaupan. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme: 02 254 7200 ma - pe klo 9 - 17.

Otamme vastaan myytäviä kohteita syksyn HellmanLIVE -huutokauppaan, joka järjestetään 6.-9.10. Kohteet tulee toimittaa viimeistään elokuun puolessa välissä huutokauppatalolle.

Miten myyn?

Ota yhteyttä ja kerro, mitä olisi tarjolla. Saat meiltä henkilökohtaisen ja yksilöllisen arvion siitä, kuinka voimme parhaimmin auttaa sinua realisoimaan kohteesi. Palveluihimme kuuluu myös räätälöityjen erikoishuutokauppojen järjestäminen, mikäli omistat merkittävän kokoelman jostain kiinnostavasta keräilyalueesta. Kysy lisää tästä eksklusiivisesta erikoispalvelustamme!

Lue lisää »